After Ski och Personalresa

Häj!
Snön har äntligen hittat till Luleå på riktigt och det verkar som att den kommer stanna. Woho! Förhoppningsvis blir det lite pulkaåkning nu någon dag.
På tag om snö så var det After Ski förra helgen. Egentligen skulle vi ju åkt på skidresa till Ruka men eftersom den inte blev av så tänkte jag att vi fixar en egen after ski istället! Så med underställ, googles, glasögonbränna, dålig musik och öl gjorde vi allt vi kunde för att hitta den där riktiga after-skistämningen. Kan väl inte säga att vi lyckades med det riktigt men kul hade vi! När man har träningsvärk dagen efter en fest så vet man att man har haft roligt. Så här såg det ut:
Brännan var på plats!
Elin och Lillefot var taggade!
Humöret var på topp!
Snyggaste mössorna plockades fram
Uppdrag och regler togs fram (Som att stå på ett ben på stolen när man blir törstig)
Det var klädbyten
Ingen fest utan flaggstången
Och massa dans :)
Det var förra helgen det. Denna helgen som varit har bjudit på världens bästa personalresa för alla som jobbar på STUK. Personalresa innebär hemlig destination så det var bara att sätta sig på bussen och vara glad, vilket de allra flesta redan var :) Köket höll igång bussfesten så klart och alla var pigga och glada! Destinationen detta året visade sig vara något så exotiskt som Piteå och den lilla hålan Norrfjärden. Men om det nu var en håla så var det i alla fall en väldigt bra håla att ha personalresa i. Har haft den bästa helgen på länge med lekar, utgång, äventyrsbad, sittning och bara träffat massa nice folk. Synd att det bara är en gång om året. Hur som haver, här kommer lite bilder. Har inte så jättemånga men bjuder på de jag har.
Bussfest!
En del av Köket :)
Chips!
Tror vi avslutar här... ;)
Det var de senaste helgerna det. Nu i veckan är det plugg för seminarium som gäller samt jobb imorgon. På fredag har Trubadurerna på skolan storspelning med låtar från 60-talet fram till nu. Kommer nog bli nice. Efter det blir det förmodligen bastu som vanligt med lite nice folk :) Ännu en bra helg att se fram emot!
Hare fint!

RSS 2.0