Long time no see

Ja nu var det visst ett tag sen sist. Har haft fullt upp helt enkelt.

 

Sist jag skrev hade jag inte ens börjat skolan och nu är det snart dax för första tentan. Helt galet var fort tideen går. Jag har i alla fall kommit i  ordning riktigt bra här uppe. Jag trivs med lägenheten, skolan och allt trevligt folk. Jag hade, och har fortfarande lite, funderingar på att flytta närmare skolan men samtidigt är denna lägenheten väldigt mysig och hyresvärden är en riktig pärla som fixar allt på ett ögonblick. Så jag får se. Just nu lutar det mer åt att skaffa en bil än att skaffa ny lägenhet. Då kan jag bo kvar och samtidigt kunna ta mig dit jag vill mycket enklare. Vi får se.

 

Måste ju berätta om vår kära nolleperiod. Första dagen på skolan inleddes i biosalen där det var massa information om LTU i sin helhet. Vi fick även besök av de fruktade Överphösarna och generalerna. Man kan säga att de är högsta hönsen under nolleperioden. Överphösarna skriker och är allmänt skrämmande medan generalerna mest viskar och vill ha respekt. Så fort generalerna kom van man tvungen att stå upp och titta ner i marken. Man fick inte heller tilltala varken dem eller överphösarna utan att själv ha blivit tilltalad först. Allt detta var så klart frivilligt men det är alltid kul att spela med. Under nolle-p finns även de ”vanliga” phösarna som är de som tar hand om oss. Vi (fastighetsmäklarna och civilekonomerna) hade sju helt underbara phösare som gjorde hela nolle-p kanon. Vi hade även två civilphösare (fusknollor) som låtsades vara nollor. Vet inte hur länge det höll innan nån kom på att det inte var så. Hur som haver, phösarna, överphösarna och generalerna hade planerat hela vår nolle-p med massa aktiviteter. Jag var inte med på allt då jag blev sjuk som vanligt men jag hann med en hel del kul ändå. Vi introducerades även till skolans egna nattklubb/pub/restaurang, STUK. Där har jag nu börjat jobba i köket och det kan vara något av det bästa med hela skolan. Alla är så himla sköna!

 

Här försökte jag lägga in bilder men telenors kära mobila bredband vill inte riktigt samarbeta så detta får bli ett bildlöst inlägg. Jag återkommer när det fungerar.

 

Vad har mer hänt? Det har regnat, konstant sen den 17 augusti. Det har kanske varit en solig dag sedan dess och det ser inte mycket ljusare ut framöver. Så just nu är jag ganska trött på regn och skulle mycket hellre få lite snö. Det märks i alla fall att det är höst för det har börjat bli ganska kallt och den tunnare vinterjackan har fått åka fram. Har även skaffat mig en riktigt Fjällrävenjacka inför vintern här och jag vill börja använda den nu. Jag vill ha flera meter snö, härliga skidspår och pulkaåkning. Jag kommer säkert få ångra mig sen när den låååånga vintern väl är här men just nu vill jag inget hellre. Har jag tur kommer det börja snöa redan oktober!

 

Nej nu ska jag leta upp någon bra film och landa framför tvn. Imorgon bär det av till Haparanda och Ikea med massa studenter. Kommer bli galet!

 

 


RSS 2.0